Oriģinālās rezerves daļas vai viltotās?

jūlijs 25, 2019

BMW Group ir laidusi klajā video no sērijas BMW Group Brand Protection, kas palīdz patērētājiem atšķirt oriģinālos BMW bremžu klučus no pakaļdarinājuma. Mēs iesakām visiem noskatīties šo video, jo mūsdienās nevar runāt par pārmērīgu piesardzību visā, kas saistīts ar tehnikas un personisko drošību. Diemžēl viltojumu izplatīšana tirgū nesamazinās, un vēloties ietaupīt, pircēji tos diezgan bieži nopērk. Nodrošiniet sevi, esiet lietas kursā!

Oriģinālās BMW rezerves daļas un aksesuāri – tā nemainīgi ir lieliska produktivitāte, augsta kvalitāte un neapstrīdama drošība. BMW Group ievēro augstākos standartus automašīnu rezerves daļu ražošanā. Viltotās rezerves daļas ir lētākas, taču līdz ar to arī krietni zemākas kvalitātes. Daži automašīnu īpašnieki uzskata, ka ir izdevīgi iepirkušies, un viltotās rezerves daļas atšķiras no oriģinālajām tikai ar logotipa neesamību, taču tas tā nav! Viltotās rezerves daļas lietot ir bīstami, jo tām nav garantēta izturība, un lielākā daļa no tām nav izgājušas stingru kvalitātes kontroli.

Viltotās rezerves daļas mēdz būt ļoti dažādas: riteņu diski, gaisa filtri, bremžu diski, eļļas filtri, aizdedzes sveces un bremžu kluči – gandrīz visas šīs detaļas tiek viltotas. Bēdīgākais ir tas, ka vizuāli atšķirt oriģinālās rezerves daļas no viltojumiem ir gandrīz neiespējami. Tāpēc ir svarīgi zināt, kam jāpievērš uzmanība iepērkoties.

Autorizētais BMW WESS Select serviss piedāvā oriģinālās automašīnu rezerves daļas, kā arī savu speciālistu pakalpojumus to uzstādīšanai. Pie tam, BMW servisa programmu dalībniekiem tiek piedāvātas īpašas cenas oriģinālajām rezerves daļām. Saudzējiet sevi!

Izmantotie avoti: BMW.SG

AKTUALITĀTES

Viss aktuālais Jums un Jūsu BMW no automobiļa iegādes brīža līdz pārdošanai.

DARBA LAIKA IZMAIŅAS
29. martā 8:00 - 18:00
30. martā 8:00 - 18:00
31. martā - slēgts
1. aprīlī - slēgts

Jūsu ērtībām aicinām pierakstīties servisā e-online!
Lai saulainas Lieldienas!
E-ONLINE
Aizvērt
Whatsapp
Pieteikties servisam